Herfstvakantie 2020

Ook in 2020 willen gaan we allen op herfstvakantie. De blaadjes vallen, de natuur veranderd van kleur... ideaal om lange wandelingen te maken of samen gezellig aan de haard te zitten in een vakantiehuis.

Groepsvakantie Tenerife in een vakantiehuis

Gezellig met een grote groep op vakantie tijdens de herfstperiode? Dat kan! Dankzij ons aanbod van grote vakantiehuizen verblijft u zonder probleem met meer dan 8 personen in een vakantiehuizen. Of je nu met 8 personen bent, met 10, 12 of meer... geen probleem.

Vakantiehuizen voor grote groepen

Herfstvakantie Tenerife met de hond

Tijdens je verblijf mag je zeker en vast je viervoeter niet vergeten. Ook de hond of kat gaat graag mee op vakantie tijdens de herfstvakantie. Laat je hond of kat meegenieten en laat hem of haar lekker spelen in de tuin of in het bos van je verblijf.

Vakantiehuizen voor honden

Herfstvakantie Tenerife in of bij een bos

Geniet van de prachtige bossen tijdens je verblijf. Ontdek de mooie kleuren van de bladeren van de bomen en struiken. Snuif de frisse boslucht op en maak je alvast klaar voor een mooie boswandeling. Laat de kinderen genieten van de vogels, paddestoelen, eekhoorns, everzwijnen en andere dieren in het bos.

Vakantiehuizen bij een woud of bos

Gezinsvriendelijke vakantiehuis Tenerife

Met je gezin of familie er even tussenuit tijdens de herfstvakantie? Groot gelijk. Vertrek binnenkort met de kinderen op vakantie en verblijf in een prachtig Vakantiehuis. Geniet van een verblijf met een tuin en voldoende faciliteiten voor grote en kleine kinderen.

Gezinsvriendelijke vakantiehuizen

Populaire bestemmingenGeselecteerde vakantie accommodaties

Er zijn nog geen panden gekoppeld.